|уторак, 10 маја, 2022
You are here: Home » Братство » Протојереј-ставрофор Милутин Чекетић

Протојереј-ставрофор Милутин Чекетић

Телефон:
+381 64 800 2 981

Е-пошта:
cpomilutin@gmail.com

Биографија

Нема информација.

Списак улица III парохије

Др.Велизара Косановића (од 37-41)
Велимира Тодоровића
Видовданска
Војводе Танкосића
Војислава Илића (од 39-129, и од 2-78)
Грочанска
Гружанска (парна страна)
Грчића Миленка (од 1-29 и од2-24)
Деспота Оливера (од 2-4)
Ђердапска
Жичка (од 36-38)
Јадранска
Јована Рајића (од 5-11 и од 2-4)
Јужни Булевар (од 97-краја)
Карловачка
Ковачева (од 1-21 и 2-30)
Кулина Бана
Марка Миљанова
Метохијска
Мис Ирбијеве (од 15-краја и од18-48)
Николе Стефановића
Прва Нова
Раваничка (од 1-17 и од 2-22)
Сазонова (од 82-краја и 83а-краја)
Св.Климента (1-39 и 2-28)
Тимочка (од 17-краја и од 20-краја)
Тодора од Сталаћа
Церска (од 88-краја и од 99-краја)
Шибеничка
Шуматовачка (од 151 – краја)